ČASTÉ OTÁZKY
1. Budú EKO GRILLY pre verejnosť spoplatnené?
Áno verejne dostupné eko grily budú spoplatnené poplatkom, ktorý pokryje náklady za spotrebovanú elektrickú energiu a tiež za jeho pravidelné čistenie.
2. Prečo je grilovanie na EKO GRILLE zdravšie ako na klasickom grile s dreveným uhlím?
Pretože všetok tuk a šťava, ktorý sa z mäsa uvoľňujú počas grilovania vplyvom vysokej teploty reagujú s dreveným uhlím a vytvárajú karcinogénne látky, ktoré sa na grilovanom jedle prichytia vďaka stúpajúcemu dymu a my ich potom spolu s jedlom skonzumujeme.
Kdežto na EKO GRILLE k tomu nedochádza pretože sa jedná o grilovanie na nerezovej platni z ktorej prebytočná šťava a tuk odteká stredovým otvorom do zbernej nádoby umiestnenej pod grilovacou platňou a neprichádza do kontaktu s grilovacím uhlím.
3. Kto bude po použití čistiť EKO GRILL?
Kvalifikovaný (zaškolený)personál, ktorý EKO GRILL po použití očistí nasledujúci deň hneď ráno.
4. Pre koho sú EKO GRILLY určené?
Pre širokú verejnosť, pre užšie skupiny ľudí (napr. komunitné centrá, vnútrobloky bytových komplexov), súkromný sektor.
5. Je možné si EKO GRILL neďaleko Alpínky vopred rezervovať?
Áno, a to od UTORKA do NEDELE
- telefonicky na t.č.: +421902 811 136 (min. 24 hod. vopred)
- alebo osobne v Občerstvení na rázcestí v Čermeľskom údolí č. 7 v Košiciach.
Ak ste nenašli odpoveď na Vašu otázku prosím napíšte nám ju e-mailom na info@perko.sk alebo prostredníctvom FB stránky EKO GRILL.